minosegugy

A HydroFlow Magyarország Kft. 2001 óta valósít meg hazánkban víz- és légkezeléssel kapcsolatos megoldásokat. Nemzetközileg is elismert cégeket képviselünk, melyek világszerte elkötelezettjei a környezettudatos-, és energiatudatos technológiáknak, a magas minőségnek. Ezekkel harmóniában fejlesztünk olyan saját termékeket és rendszereket, amelyek a humán és ipari víz-, és légkezelés területén, magas színvonalon biztosítanak egészséges környezetet, fertőzésmentes ivóvizet, optimalizált külső-, és belső klímát, úgy, hogy közben természet inspirálta műszaki megoldásokkal szolgálunk egy élhető jövőt iparban és mezőgazdaságban egyaránt.

Rotációs öntési technikával készülő magas minőségű, hosszú élettartamú műanyag tartályokat, konténereket, ibc tartályokat, kármentő tálcákat, gyűjtőtálcákat, acélvázas tartályokat gyártunk folyadékokhoz és ömlesztett árukhoz. Ezzel az eljárással akár 0,1 és 40.000 liter közötti űrtartalmú termékeket is le tudunk gyártani, gyártatni. Alapítása óta a HYDROFLOW Kft. élen jár a vegyszerálló, újrahasznositható, legmagasabb LLD-PE polietilénből készült varratmentes, üreges műanyag termékek, tartályok és gyűjtő tálcák gyártásában.

Felhasználási területek, ahol elvárás a nagy kémiai- mechanikai- és/vagy hőállóság: Gyártó cégek, technológiai tárolás, szállitás, üzemeltetés, kiömlés elleni védelem.

A műanyag tartályok tökéletesek vegyi anyagok, folyadékok, élelmiszerek, ömlesztett áruk tárolására.

Kiváló tulajdonságok:

  • varratmentes belső felület
  • robosztus forma
  • tartós minőség, hosszú élettartam
  • vastag, masszív falak
  • vegyszer ellenálló
  • élelmiszer biztonságos
  • UV stabil

A rotációs öntési technikának köszönhetően termékeink magas minőségben garantálják folyadékok, vegyszerek és szárazanyagok hosszú távú, problémamentes tárolásának lehetőségét. Széles termékpalettánk, az igényre szabható anyagminőség, falvastagság, valamint a termékekhez választható megannyi opcionális kiegészítő részletes választási lehetőséget biztosít ügyfeleinknek. Kérdéseivel keressen bizalommal bennünket elérhetőségeink valamelyikén. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.