Mind a(z) 2 találat megjelenítve

A HYDROFLOW IBC tartály típusok magas minőségű polietilénből készülnek, varratmentesen. A rotációs öntési technikával gyártott tartályok hajlatai közel feszültségmentesek, és egységes falvastagsággal rendelkeznek, valamint igen sima a belső falfelületük. Az IBC tartályok vegyszerállóak, UV-stabilak és élelmiszerbiztosak. Öntött literes beosztással és lapos részekkel vannak ellátva a szerelvények felszereléséhez.
Az IBC tartály típust olyan anyagokhoz hagyták jóvá, melyek fajsúlya 1,8 kg / dm³. Az IBC tartály olyan négyszögletes tartály mely menetes tetővel és acél kerettel rendelkezik. A menetes tető polietilénből készült és EPDM tömítéssel van ellátva. Az acél keretek könnyen egymásba helyezhetőek, villástargoncához való talppal és emelőszemmel. Valamennyi acél keret zöld porfestéssel vagy galvanizálva kapható. A PE IBC tartályainkat természetes átlátszó színben szállítjuk, így a töltési szintet kivülről is le lehet olvasni a beépített literes jelölés segítségével. A fekete IBC tartályok nem átlátszóak és szintén élelmiszerbiztosak.
– Az IBC-ONU négszögletes IBC tartály menetes tetővel és acél kerettel veszélyes anyagokra vonatkozó jóváhagyással.
– Az IBC-A egy robosztus IBC tankkonténer menetes tetővel és acél kerettel, beépített emelőszemekkel.
– Az IBC-E egy szögletes IBC tartály menetes tetővel acél keretben és beépített emelőszemekkel.
– Az IBC-TP egy négyszögletes IBC tartály menetes tetővel acél keretben és tölcsér alakú betöltő nyílással
– Az IBC-TN egy négyszögletes IBC tartály menetes tetővel acél keretben. Az ürítő nyílás a tartály közepén helyezkedik el, ami jó ürítést tesz lehetővé.