Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Műanyag hordók és tartályok rákattintható csúszótetővel.
A HYDROFLOW műanyag hordók és tartályok polietilénből készült, rotációs öntési technikával gyártott magas minőségű, varratmentes termékek. Feszültségmentesek, vastag falúak és sima a fal belső felülete. A műanyag hordók és tartályok ellenállóak a kemikáliákkal szemben, élelmiszerbiztosak és UV-stabilak. Öntött literes beosztással, valamint a menetes vagy karimás szerelvények számára kialakított laposított oldalakkal vannak ellátva. Valamennyi tartály típus felszerelhető hegesztési szerelvényekkel, tartály csatlakozókkal, csövekkel, szerelvényekkel, acél kerettel, motoros keverővel, vízszint kapcsolókkal és csúszótetővel. Igény esetén a tartályokat elkészítjük különböző anyagminőségekben, akár nagyobb falvastagsággal is.

– Az SBC kerek tarályok hengeres műanyag hordók és tartályok rákattintható csúszótetővel 120 – 1000 liter közötti űrtartalommal és visszahajtott peremmel rendelkeznek
– Az SBV hengeres műanyag hordók és tartályok rákattintható csúszótetővel és literes jelöléssel rendelkeznek 1150 és 26700 liter közötti űrtartalommal.
– Az SB sorozat kerek műanyag hordók és tartályok stabil rákattintható tetővel rendelkeznek. Az SB típust “sólé tartálynak és sóoldó tartálynak” is nevezik, mivel valamennyi SB típus egy szita aljjal rendelkezik a regeneráló sótabletták megfelelő tárolása miatt (LB típus).