Mind a(z) 7 találat megjelenítve

A HYDROFLOW adagoló tartályok és hordók magas minőségű polietilénből, varratmentesen készülnek rotációs öntési technikával. Szinte teljesen feszültségmentesek, egységesen vastag a faluk és igen sima a belső falfelületük. A tartályok ellenállóak a kemikáliákkal szemben, UV stabilak és élelmiszerbiztosak. Anyagában öntött literes jelöléssel vannak ellátva és lapos részekkel a szerelvények felszereléséhez. Az alsó részében található egy öntött ¾ “-os menetes bemélyedés, mely tartalmaz egy dugót és EPDM tömítést, amit ki lehet fúrni szükség esetén.

A 6 FD-E, FD-A, FD-C, FD-G, FD-I valamint FD-L adagoló tartály sorozat a szerelési felület kialakításában tér el. Az adagoló tartály típusától függően a profiljaik a szivattyúk, motoros keverők, szívó lándzsák és egyebek optimális elhelyezkedésében térnek el.

Egyes sorozatok öntött nyíláselzáró anyákat tartalmaznak a biztonságos rácsatlakoztatás, illetve a szivattyúk és a motoros keverők gyors rászerelése érdekében. A HYDROFLOW 35-3000 liter térfogatú adagoló tartályokat kínál.

Az adagoló tartályok menetes tetővel vannak ellátva EPDM tömítéssel. Opcióként zárható fedelek is választhatóak. Folyamatosan van készleten adagoló tartályunk és közvetlenül elérhető természetes átlátszó (fehér) valamint fekete színekben.

  • Az FD-A adagoló tartályt a hatalmas félkör alakú szerelő felület különbözteti meg. Az FD-A 140 – FD-A 500 kisebb kerek felülete motoros keverők és számos felső szerkezet számára készült.
  • Az FD-C adagoló tartályt a szögletes szerelő felület különbözteti meg, ami csupán egy pár felső szerkezet számára való pl.: csak egy motoros keverő vagy egy szivattyú.
  • Az FD-G adagoló tartálynak van egy szerelő hídja öntött menetes nyílásokkal a szivattyúk közvetlen felszereléséhez.
  • Az FD-I adagoló tartálynak magas megemelt szerelő felülete van, amelyen öntött sárgaréz nyíláselzáró anyák kerültek elhelyezésre az adagoló szívattyúk könnyű csatlakoztatása érdekében.
  • Az adagoló tartályok közül a legnagyobb szabvány típusú az FD-L. A szerelő híd hatalmas formája lehetőséget nyújt a különböző aggregátumok széles választéka számára. Nehéz részek számára válassza a t-híd formát, melyhez szerelő lemez is tartozik.
  • A BD-A az első szögletes adagoló tartályunk és nagy szerelő felületén keresztül sok-sok helyet biztosít szivattyúk és egyéb kiegészítők számára.

OLYAN TARTÁLYT KERES AMELY ELEKTROMOS VEZETŐ ANYAGÓL KÉSZÜLT?

A HYDROFLOW bizonyos tartály sorozatokat PE-EL anyagból legyártva is biztosít. Így elkerülhető a statikus feltöltődés. Örömmel készítünk Önnek egyedi ajánlatot az igényeinek megfelelően. Munkatársaink készséggel fogadják hívását.