Mind a(z) 2 találat megjelenítve

A HYDROFLOW gyűjtő tartályok és kármentő hordók magas minőségű polietilénből készülnek varratmentes kivitelben rotációs öntési technikával. Közel feszültségmentesek, nagy a falvastagságuk, sima a belső falfelületük és nagy a mérettartásuk. A speciális kármentő hordóink és tartályaink vegyszerállóak, UV-stabilak és élelmiszerbiztosak. Öntött liter skálával és lapos részekkel rendelkeznek a szerelvények felszereléséhez. Kérésre egyedileg gyártunk nagyobb falvastagságú hordókat és tartályokat is. Valamennyi kármentő hordó és tartály alapból természetes átlátszó (optikai fehér) színű. A fekete tartályokat fényérzékeny anyagok számára ajánljuk.

Az SBO sorozat kerek kármentő hordókat és nyitott tartályokat jelent. Gyűjtő tartályként vízre veszélyes anyagokat tartalmazó hengeres tárolási lehetőséget biztosítanak. Az SBO kerek kármentő hordók és gyűjtő tartályok az FD sorozat adagoló tartályok egységeihez illeszthetőek és kifejezetten vegyszeres tartályokhoz valóak kármentő egységként.
A CTB kármentő hordók és gyűjtő tartályok nyitott kerek tartályok hegesztett perem megerősítéssel, amelyeket egyedileg igényelt magasságban lehet kérni.

Kérjen egyedi ajánlatot az Ön egyedi méretű és űrtartamú kármentő hordójára és gyűjtő tartályára. Szakértő kollégáink segítenek megtalálni az Ön számára leginkább megfelelő anyagú, falvastagságú és méretű kármentő típust.