műanyag tartály minősége

A magunkkal szemben támasztott minőségre vonatkozó magas elvárások jelentik a mércét a napi munka során. Cégünk legfontosabb alapelve a minőségre építés az ügyfeleinkkel folytatott fenntartható együttműködés során a hosszú távú üzleti kapcsolat fenntartása érdekében. Ezért a külső valamint a belső minőség központú folyamatokat garantáljuk valamennyi üzleti folyamat során. Szolgáltatásaink során figyelembe vesszük az optimális költség és idő tényezőt és a legmagasabb minőségi igényeknek is megfelelünk.

Termékeink folyamatos ellenőrzése és minőségbiztosítása által a tervezéstől a fejlesztésen át a szériagyártásig, termékeink és azok minőségének folyamatos optimalizálásra törekszünk.

Valamennyi alkatrészünk és késztermékünk számunkra természetes és állandó dokumentációja és ellenőrzése garantálja a termékek minőségét. Ezek az ellenőrzések megfelelnek egyebek mellett a DIN ISO 9001:2015 szabványnak. Rendszereinket továbbá a TS norma felé irányítottuk.

Állandó minőség ellenőrzésünk által garantáljuk azt a minőséget, amely megfelel az általuk támasztott követelményeknek. Egyértelmű elvárások és a technológiai, valamint anyagi eszközök felhasználásával, folyamatosan magas feldolgozói biztonságot tudunk garantálni.

A Vízügyi Törvénynek megfelelően bizonyos ágazatokban szükség van DIBt jóváhagyásra. A különböző tartály, hordó és gyűjtőtálca sorozataink, valamint az IBC tartályok és gyűjtőkonténerek rendelkeznek ilyen jóváhagyással. Így az ilyen felfogó eszközökben lehet agresszív közegeket tároló tartályokat is használni, így szivárgás esetén a közeg nem kerül a környezetbe.

Egy átlátható és funkcionális költség és teljesítmény összetétel, valamint a szállítási határidők teljes mértékű betartása ugyanúgy részei üzleti stratégiánknak, mint a folyamatos oktatások és továbbképzések. Minőségügyünk alapja a szakembereink szakképzettsége, motivációja és tapasztalatai, melyet mi támogatunk és fejlesztünk specifikus képzések megszervezésével.

Keressen bennünket, a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot képviseljük. Segítünk a teljes projekt alatt és az egyes fázisok során, gyorsan és rugalmasan reagálunk a változó igényekre.