A HYDROFLOW kármentő tálcák, gyűjtő tálcák és kármentő hordók, tartályok magas minőségű polietilénből készülnek varratmentes kivitelben rotációs öntési technikával. Közel feszültségmentesek, nagy a falvastagságuk, sima a belső falfelületük és nagy a mérettartásuk. A tartályok és tálcák vegyszerállóak, UV-stabilak és élelmiszerbiztosak.
Valamennyi kármentő tálca és gyűjtőtálca a DIBt (Német Építésügyi Hivatal, Berlin) jóváhagyásával rendelkezik.
A kármentő tálcák, gyűjtő tálcák és kármentó hordó tartályok öntött literes jelöléssel és lapos részekkel rendelkeznek a szerelvények felszereléséhez. Kérésre egyedileg gyártunk nagyobb falvastagságú gyűjtő tartályokat és kármentő tartályokat is. Valamennyi tartály alapból természetes átlátszó (optikai fehér) színű. A fekete tartályokat fényérzékeny anyagok számára ajánljuk.

A kármentő tálcák és gyűjtőtálcák szabvány raklap méretben kaphatóak az alábbi hasznos felülettel:
600 x 400 mm
800 x 600 mm
1200 x 800 mm
1200 x 1000 mm
2000 x 1200 mm

A WR típusú kármentő tálcák belső merevítés nélküli gyűjtő kádak, melyek gyűjtő tálcaként is működtethetőek. A tartályok, hordók üresen a gyűjtő tálcákba mozgathatóak és a helyükön feltölthetően.

A WRL típusú kármentő tálcák műanyag rakodó merevítéssel készülnek, így a vegyszeres tartályok és hordók targoncával raklapon könnyedén a helyükre mozgathatóak.

A fentiek WR és WRP típusok közül mindkettő rendelhető alsó targonca villa nyílással a könnyebb egyben történő mozgathatóság érdekében.

Az SBO szériánk egy teljesen nyitott tetejű műanyag kármentő hordó, amely különféle falvastagságokkal, bármilyen anyagminőségben és méretben elérhető egészen 1000 liter űrtartalomig, különböző átmérőkben és magasságokban.

Kérjen egyedi ajánlatot az Ön igényeinek leginkább megfelelő műanyag kármentő tálcára, gyűjtő tálcára vagy kármentő hordóra vonatkozóan. Szakértő munkatársaink készséggel fogadják hívását.