Valamennyi folyadéktároló műanyag tartály, műanyag hordó, IBC tartály és esővízgyűjtő tartály magas minőségű polietilénből készült rotációs öntési technikával, varratmentesen. Ebből következően a tartály hajlatok közel feszültségmentesek, vastag falúak és sima a fal belső felülete. A tartályok ellenállóak a kemikáliákkal szemben, élelmiszerbiztosak és UV stabilak. Az UV stabil polietilén lehetővé teszi a tartályok kültéri használatát is, pl. akár esővízgyűjtőként. Van rajtuk literes beosztás, valamint a szerelvények számára kialakított öntött lapos helyek az oldalakon. Igény esetén a tartályokat elkészítjük vastagabb falvastagsággal is MA1 vagy MA2-ben. A tartályok -20 °C-tól +60 °C-ig hőállóak, a közegtől függően, de eltérő anyagválasztás esetén akár +140°C-ig hőálló műanyag tartállyal is tudunk szolgálni. Alapértelmezettként valamennyi tartály és hordó természetes átlátszó színben kapható. A fekete színű tartályokat fényérzékeny anyagokhoz ajánljuk.

Folyadékok tárolására használt tartályokat össze lehet kombinálni a DIBt által jóváhagyott WR gyűjtőtálcákkal, WRL biztonsági kármentő tálcákkal és kádakkal, vagy WRP biztonsági raklapokkal. Ezáltal a DIBt jóváhagyás a teljes rendszerre érvényessé válik.

ADAGOLÓ TARTÁLY

A 6 FD-E, FD-A, FD-C, FD-G, FD-I valamint FD-L adagoló tartály sorozat különböző szerelő felületeket tartalmaz a szivattyúk, keverők, szívó lándzsák és egyebek számára. Az FD-G és FD-I adagoló tartály sorozat beépített sárgaréz nyíláslezáró csavaranyákkal van felszerelve a szivattyúk és a motoros keverők gyors csatalakoztatása érdekében. Az FD-A és FD-E adagoló tartály sorozatok esetén menetes anyák kerültek kialakításra a felülethez történő biztonságos csatlakoztatás érdekében. A HYDROFLOW adagoló tartályok különböző átmérőkben, magasságban és térfogattal kaphatók, 35-től 3000 literig.

VÍZTARTÁLY

Az LTV tisztavíz tárolók és víztartályok különféle méretekben elérhetőek és széles választékot kínálnak 35-től 30.500 liter térfogatig. Méretüktől függetlenül a polietilén tartályok „könnyűek”, így könnyen mozdíthatóak. 2,48 m-es maximális átmérővel a legnagyobb tároló tartály kamionnal szállítható (fektetve). Opcionálisan a folyadéktároló tartályokat és hordókat fel lehet szerelni acél kerettel, valamint a folyamathoz igazodó motoros vagy kézi keverővel, akár vízszint kapcsolókkal. Az acél keretek színre porfestve, galvanizált vagy rozsdamentes változatban is kahatóak.

TÁROLÓ TARTÁLY RÁKATTINTHATÓ TETŐVEL

A tároló kerek tartályok stabil rákattintható csúszótetővel, és jól elkülöntíthető lapos részekkel rendelkeznek a szerelvények felszereléséhez. Az SB, SBC valamint SBV sorozatok másik megnevezése a „sóoldó tartály vagy sólétartály”, mivel van egy szűrő alj hozzá, ami pontosan ráillik valamennyi tartályra. Az SBC sorozat esetén kaphatóak hozzá a folyamathoz szükséges rozsdamentes acél kiegészítők széles választéka. Az SBV és SB sorozat magassága tetszőlegesen csökkenthető.

SÓOLDÓ TARTÁLY, SÓLÉTARTÁLY

A sóoldat készítő tartályok, sólétartályok egyedileg méretre gyártott LB szűrő aljjal rendelkeznek, továbbá stabil rákattintható tetővel, dombornyomott literes jelöléssel, valamint lapos részekkel a szerelvények felszerelése számára. Ez a sorozat a típusok széles választékát kínálja 15-től 26.700 literig. A sóoldat készítő tartályban a töltési szintjelzés kívülről is látszik a természetesen átlátszó (fehér) színnek köszönhetően, és a dombornyomott literes jelölésen leolvasható. A fekete SB tartály fényérzékeny anyagok védelmére szolgál külső hatásokkal szemben.

FEKVŐ TARTÁLY

A TKO sorozatban a hengeres vízszintes tartály csak víz tárolására alkalmas. A TKO-nak széles menetes teteje van a betöltéshez, varrat nélkül kialakított fekvő tartályok, dombornyomott literes jelöléssel, és lapos részekkel a szerelvények felszereléséhez. A fekvő tartályok méretei és űrtartalmai 300 – 3000 literig választhatóak.

HELYTAKARÉKOS TARTÁLY

A TK tartály szögletes, így helytakarékos. Csak vízszerű közeg számára alkalmas. A menetes tető polipropilénből készült és van szellőzése. Jól elkülöníthető lapos részeket tartalmaz a szerelvények felszereléséhez.

NÉGYSZÖGLETES TARTÁLY

Az M tartály négyszögletes tartály menetes tetővel 18-27 literes térfogatig. Csak vízszerű közeg számára alkalmas. A menetes tető polipropilénből készült és aláeresztőnyílása Ø 32 mm.

HEXAGONÁLIS TARTÁLY

Az ES hexagonális tartályok kisebb tartályok menetes tetővel, amely korrozív anyagok biztonságos tárolására szolgál. A tartályok 25-91 literes méretben kaphatók. Előre kialakított süllyesztett fogói vannak.

SZÖGLETES TARTÁLYOK

A PRL szögletes tartályok kisebb tartályok menetes tetővel, 14-30 liter közötti méretben. Előre kialakított süllyesztett fogói vannak.

IBC TARTÁLY (ENGEDÉYLEZÉSSEL VAGY A NÉLKÜL)

Az IBC tartály típusokat 1,8 kg / dm³ fajsúlyú anyagokhoz engedélyezték. Az IBC tartály egy szögletes tároló menetes tetővel és acél kerettel. A menetes tető polipropilénből készült és EPDM tömítéssel rendelkezik. Az acél keretek könnyen egymásba helyezhetőek, és el vannak látva villástargonca talppal és emelőszemekkel.

Valamennyi acélkeret porbevonattal rendelkezik zöld színben illetve galvanizálva. A veszélyes anyagokra vonatkozó jóváhagyással rendelkező IBC-ONU robosztus kombinált tartályok különleges igényekhez igazodnak és nem összehasonlíthatóak más gyártók könnyű raklappal rendedelkező IBC tartály kereteivel. A tartályokhoz tartozó megfelelő leeresztő szerelvények is választhatóak a HYDROFLOW tartozékok közül.

SZÖGLETES TARTÁLY ACÉL KERETBEN

A szögletes kombinált tartályok varratmentesen gyártott műanyag tartályok acél keretben. A tároló tartályok falának vastagságát normál használathoz tervezték. A kivezető rész kúposan van kialakítva, elősegítve ezzel a kiürítést. Kérésre a tartályok felszerelhetőek a tartályhoz tartozó szerelvényekkel, csövekkel, áramlás törővel és szintjelzővel.

Az acél keret porbevonattal rendelkezik szabvány színekben, választható galvanizálva vagy rozsdamentes acél változatban. A számos keret változat villásemelőhöz való vágatokat tartalmaz, emelőszemeket, vázat, motoros keverőt, magas keretet és egyebeket.

HENGERES TARTÁLY ACÉLKERETBEN

Folyadék tárolásra alkalmas hengeres műanyag tartályainkra jellemző az állványok széles választéka. Rendelkeznek egy szellőztetővel is ellátott polipropilénből készült menetes tetővel, rákattintható tetővel vagy nyitott tetővel. A tartály kúp az R2” ürítő nyíláshoz vezet, opcionálisan az R1”-hez vagy R4”-hez. A folyadék tartályok acél kerete választhatóan porbevonattal van ellátva, illetve galvanizált vagy rozsdamentes acél változatban kaphatóak.