FD-I ADAGOLÓTARTÁLY

  • hengeres tartály menetes tetővel
  • polietilén: vegyszerálló, UV-stabil, élelmiszerbiztos
  • varratmentesen gyártva rotációs öntési technikával
  • öntött sárgaréz nyíláselzró anyák az adagoló szivattyú és motoros keverők felszereléséhez
  • dombornyomott literes jelölés
  • CPF-210 zárható menetes tető EPDM tömítéssel
  • ürítés: öntött menetes ¾” nyílás, nincs kifúrva
  • tartály színe: természetes átlátszó (fehér) vagy fekete
  • hozzáillő hengeres tartályok: SBO sorozat
Ajánlatkérés
Kategória:

Leírás

típus külső Ø (mm) magasság (mm) térfogat (l)
FD-I 60 420 680 60
FD-I 100 450 850 100

Az FD-I adagoló tartály magas szerelőfelülettel van ellátva beépített sárgaréz nyíláselzáró anyákkal az adagoló szivattyúkhoz történő könnyű csatlakoztatás érdekében.

Az LLD-PE (lineáris alacsony sűrűségű polietilén) anyagból készült, vegyszerálló, élelmiszerbiztos és UVstabil tartály alacsony feszültséggel bír, varratmentes kivitelben készült vastag fallal és igen sima belső falfelülettel.

Van továbbá egy zárható menetes fedele és egy önött ¾ ” menetes nyílás az alsó részen kifúrva az ürítéshez.

Az alsó oldalsó területen 4 kialakított nyíláselzáró anya található, amivel a tartályt az altalajhoz lehet csatlakoztatni (Kérjük a szerelő keretet külön megrendelni).

Hengeres és négyszögletes gyűjtő tartályok kézi keverők, szivattyúk és berendezések hegesztett szerelvényekkel, PE szerelő lemezek és csövek kiegészítésként elérhetőek.

A HYDROFLOW adagoló tartályok elérhetőek természetes átlátszó (fehér) és fekete színben.

Az adagoló tartályok varratmentes kivitelben készülnek alacsony feszültségű rotációs öntési technikával. A polietilén ellenáll a legtöbb kemikáliáknak. A hőmérséklettel szembeni ellenállás -20 °C és + 60 °C között mozog.

Javasoljuk egy SBO sorozatú hengeres gyűjtőtartály használatát külső tartályként az FD-I adagoló tartályhoz. A tartály a tartályban dupla falú változata szivárgásbiztos megoldást jelent a csöpögés és kiömlések esetére. Ez megfelel a WHG (Vízgazdálkodási Törvény) vízre veszélyes folyadékok tárolására vonatkozó törvényi előírásainak.

Van továbbá több, mint 40 négyszögletes tömlő típus DIBt tanúsítvánnyal a HYDROFLOW beszállítói programban: A WR gyűjtő kád, a WRL biztonsági kád és a WRP biztonsági raklap akár 1200 x 2000 mm telepítési felületet is biztosít tartály kombinációk számára!