SBO GYŰJTŐ TARTÁLY

  • hengeres tartály, nyitott, tető nélkül
  • polietilén: vegyszerálló, élelmiszerbiztos, UV-stabil
  • varratmentesen készült rotációs öntési technikával
  • dombornyomott literes jelöléssel
  • szín: természetes átlátszó vagy fekete
  • Az FD típusú adagoló tartály gyűjtő egységeként használható
  • Lehetővé teszi a vízre veszélyes anyagok biztonságos adagolását és tárolását
Ajánlatkérés
Kategória:

Leírás

Az SBO sorozat nyitott tartályai magasra szerelhető tartályok a HYDROFLOW FD sorozatába tartozó adagoló hordók számára. Gyűjtő tartályként szivárgás esetén megakadályozzák a vízre veszélyes anyagok szivárgását. Az SBO típusú tartályok anyaga vegyszerálló, UV-stabil és élelmiszerbiztos LLD-PE (lineáris alacsony sűrűségű polietilén). Az SBO tartályok rotációs öntési technikával készültek ezért varratmentesek és igen robosztusak.

A tartály DIBt (Német Építésügyi Hivatal) engedéllyel rendelkezik. Az SBO gyűjtő tartályok természetes átlátszó és fekete színekben kapható. A fekete tartály erősen fényérzékeny anyagok tárolására használható. Átlátszó tartályok esetén kivülről leolvasható a töltési szint, külön töltési szintjelző használata nélkül.

Az SBO sorozat gyűjtő tartályainak és az FD sorozat adagoló tartályainak kombinációjának eredménye egy dupla fal, amely megbízhatóan felfogja a szivárgó folyadékot. Amikor DIBt jóváhagyott tartályt használnak magasra szerelt tartályként, olyankor a teljes együttesre érvényes a DIBt (Német Építésügyi Hivatal, Berlin) jóváhagyása. Valamennyi HYDROFLOW tartály -20 ° C és + 60 ° C között hőálló. Ipari tartályainkat alternatíva nélkül használják folyadékokat alkalmazó folyamatoknál. A TÜV Nord által kiadott DIN EN ISO 9001: 2008 szerinti tanúsítvány garantálja a magas termékminőséget és egy elkötelezett szakmai csapat támogatását. Örömmel tájékoztatjuk tartály beszállítói programunkról, valamint az Ön egyedi projektje és a sorozat fröccsöntés megvalósíthatóságáról.