VRC négyszögletes tartály

  • Négyszögletes tartály menetes tetővel
  • Csak vízhez használható
  • polietilén UV-stabil, élelmiszerbiztos
  • varratmentesen készült rotációs öntési technikával
  • poliptopilénből készült menetes tető szellőztetéssel
  • szín: természetes átlátszó (fehér) vagy fekete
  • acél keret kerekekkel (2 görgő, 2 fix görgő) kiegészítőként
Ajánlatkérés

Leírás

típus szélesség (mm) hossz (mm) magasság (mm) térfogat (l)
VRC-165 450 640 795 165
VRC-300 640 850 680 300
VRC-520 750 1025 920 520

A VRC sorozatú tartályok acél keretben vannak kerekeken (kiegészitők a VRC-hez) az acél keret stabilitást és mobilitást biztosít a tele tartály szállítása során. A négyszögletes tartálynak menetes teteje van. Varratmentesen készült élelmiszerbiztos LLD-PE (lineáris alacsony sűrűségű polietilén) anyagból. A tartály természetes átlátszó (fehér) és fekete színekben kapható. Az acél keret színre porfestve, galvanizálva vagy rozsdamentes acél kivitelben kapható.

A VRC jó választás különös kezelést nem igénylő folyadékok belső szállítására. A tartály az acél keretben helyezkedik el, abból eltávolítható vagy kicserélhető. Az acél keret fel van szerelve 2 görgővel és 2 fix görgővel. Folyékony vegyszerek számára biztonságos a hengeres tartály. A törvény által előírt tartályok szivárgás elleni védelme teljesül gyűjtő kádak, biztonsági kádak vagy biztonsági raklapok használatával. Ez megfelel a WHG (Vízgazdálkodási törvény) vonatkozó rendelkezéseinek.

A WR sorozat beállított kádak, a WRL sorozat lapos aljú kádakat jelöl elhelyezési szinttel, illetve a WRP sorozat stabil varratmentes villásemelő vágattal ellátott kádakat jelent elhelyezési szintekkel. Ügyfeleink értékelik az ipari tartályaink kiváló teljesítmény tulajdonságait. Újszerű beszállítói programunk a megfelelő típusú tartályt kínálja, akár 30.500 liter űrtartalomig, különféle folyadékok és ömlesztett anyagok számára.