TCC/L TARTÁLY

A TCC /L jellegezetessége, a különösen erőteljesen kiálló tölcsér. A belső fal nagyon sima nagy falvastagsággal, varratmentesen gyártva rotációs öntési technikával, vegyszerálló, UV-stabil és élelmiszerbiztos. Az acél keretben lévő belső tartály LLD-PE (lineáris alacsony sűrűségű polietilén) anyagból készült, és természetes átlátszó (fehér) illetve fekete színben kapható. A természetes átlátszó (fehér) tartály ideális a töltési szint kívülről történő leolvasásához a dombornyomott literes jelölés segítségével. A fekete tartály védelmet biztosít a fényérzékeny anyagok számára. A leeresztő nyílás választhatóan állítható R1”-től R4”-ig a leeresztő szerelvények számára. Az acél keret rendelkezik rakásoló talppal és színre porfestve, galvanizált vagy rozsdamentes acél kivitelben kapható.

A speciális gyártási folyamat javítja a nyersanyag jó tulajdonságait, mivel az ipari tartályok varratmentesek, közel feszültségmentesek, nagy a falvastagságuk és nagyon sima a belső falfelületük. A PE tartályok hőállósága -20 °C és + 60 °C között mozog, így lehetővé válik a kültéri telepítés. A TCS / L kónusz tartályt a műhelyünkben előre felszereljük keret változatokkal, csatlakozókkal és szerelvényekkel az Ön igényeihez igazítva.

Javasoljuk a tartós, DIBt jóváhagyással rendelkező gyűjtő egységek használatát a TCC / L tartály vegyszer tárolóként történő használata során: WRL biztonsági kád lapos aljjal, illetve a WRP biztonsági raklap öntött rakásoló vágattal. Ezekkel a gyűjtő egységekkel a vízszennyező folyadékokra vonatkozó intézkedések megfelelnek a WHG (Vízgazdálkodási Törvény) vonatkozó rendelkezéseinek

Ajánlatkérés

Leírás

  • Hengeres tartály menetes tetővel acél keretben
  • Tartály: UV-stabil polietilén, élelmiszerbiztos
  • Varratmentes kivitelben készült rotációs öntési technikával
  • dombornyomott literes jelölés
  • szín: természetes átlátszó vagy fekete
  • R2 „leeresztő nyílás, választható R1”-től R4 „-ig
  • Acél keret porfestve, galvanizált vagy rozsdamentes acél kivitelben